ZONA CLIENTES
Newsletters
Ediciones Obelisco


Ficha autor

VIRGINIA POGGI

Obras del autor

CALENDARI 2015 SOLILUNAR

CALENDARI 2015 SOLILUNAR

Otros libros de Agendas
Precio: 10.00 €

Heus ací un dels calendaris espirituals més bonics i complexos que existeixen. La seva originialitat rau en el fet que, a més de ser un calendari, és un petit llibre dedicat al despertar de la consciència.

Aquest any, l'argument del llibre és el temps, aquesta entitat indefinible i misteriosa que aparentment signa la nostra vida, i l'ara, l'únic temps que és fora del temps, per conèixer el qual necessitem transcendir la ment.

Plató va dir que el temps és la imatge en moviment de l'eternitat. L'ara és intemporal, etern. El seu so és el silenci. Viure'l és entrar al nucli de l'existència.

Les seccions fixes parlen de la Lluna, del ritme de les seves fases, del Sol i del cicle anual. El calendari inclou un diccionari de símbols per a comprendre'l millor, un calendari menstrual per a dones i parelles, la pàgina del diari MOMENT PRESENT amb notícies relacionades amb el despertar de la consciència i molts enllaços interessants.

Està il·lustrat amb imatges i fotografies realitzades al llarg del temps des d'un mateix punt de vista per fer palesa la impermanència, la transformació que nosaltres anomenem "temps".