ZONA CLIENTES
Newsletters
Ediciones Obelisco


Ficha libro

CALENDARI 2014 SOLILUNAR per als amants de la vida


Colección: Agendas
ISBN: 978-84-9777-970-8
Formato: 22 cm x 24 cm
Páginas: 34
N° edición:
Fecha publicación: 01/09/2013
10.00 €

Sinopsis

Mismo Autor

Comentarios

BREVE DESCRIPCIÓN

Calendari solilunar per als amants de la vida

Es tracta d’un dels calendaris espirituals més bonics i complets que hi ha. La seva originalitat radica en què, a més de ser un calendari, és un llibret dedicat al despertar de la consciència.

Aquest any l’argument del llibre viatja fins al punt més llunyà i subtil, les estrelles, i des d’allà baixa fins a arribar al punt més material, representat pels diners. Des de sempre la humanitat ha reconegut la influència i guia de les estrelles, sobretot d’aquelles més brillants i visibles: Sírius, Alcíone, Aldebaran, Vega, Arcturus, Antares, etc. El calendari en descriu les qualitats i proposa una meditació per connectar-hi.

La temàtica dels diners reflexiona sobre com fer-los servir amb una consciència il•luminada i com començar a reconèixer-los com una expressió de l’energia vital, com un poder universal manifestat en la matèria.

Els seus apartats fixos parlen de la Lluna, del ritme de les seves fases, del Sol i del cicle de l’any. Conté un diccionari de símbols per entendre el calendari, un calendari menstrual per a dones i parelles i molts enllaços d’interès.

Està il·lustrat amb dibuixos, gràfics i imatges de les constel·lacions amb les estrelles més importants.

 

Calendari 2014 solilunar            Calendari 2014 solilunar 


Calendari per a taula i paret.

EMPIEZA A LEER
LIBROS DEL MISMO AUTOR
CALENDARI 2015 SOLILUNAR
COMENTARIOS SOBRE EL LIBRO