MÉS ENLLÀ DE L'ÈXIT I DEL FRACÀS

Al llarg de la seva vida, Joan Rosàs ha estat en contacte amb diverses persones fora del comú. Ha tingut el privilegi d’establir relacions estretes amb ministres, científics, presidents de bancs, acadèmics, esportistes, empresaris i emprenedors d’èxit mundial, així com amb persones més aviat «comunes», però que per a ell han estat una referència per diversos motius.

El llibre aplega les reflexions que totes aquestes persones, amb experiències vitals molt diverses, han expressat en converses mantingudes amb l’autor, a propòsit de l’èxit i el fracàs en les distintes facetes de les seves vides (professional, personal, familiar, espiritual, social, etcètera). I de les introspeccions dels protagonistes en brollen consideracions sobre el que és veritablement important a la vida per a cadascun d’ells: el que distingeix l’èxit del fracàs, la relació entre l’èxit i la felicitat o entre el fracàs i la infelicitat, les relacions familiars, els nostres reptes personals i els de la societat. Les seves valoracions personals també descobreixen algunes de les claus que han permès que aquestes persones hagin assolit l’èxit en diferents àmbits de les seves vides.

El resultat és un llibre singular, que ofereix testimonis que transcendeixen la seva pròpia història i, com la lliçó d’un bon mestre, esdevenen exemples per comprendre millor qui som, què ens fa feliços o infeliços, i com és el món en què ens movem.

16,35 €

ISBN 978-84-9111-641-7
Páginas 288
Formato 13,5 cm x 21 cm
Nº edición
Fecha edición 11/01/2021

Escribe una reseña

MÉS ENLLÀ DE L'ÈXIT I DEL FRACÀS

MÉS ENLLÀ DE L'ÈXIT I DEL FRACÀS

Cargando...

Otros libros de esta colección